Védelem a májzsugorodás és a májrák ellen maitake-val

Maitake, bokrosgomba gyógygomba készítmények

A maitake gomba fogyasztása megvédheti a májat mind a hiányos táplálkozás káros következményeitől, mind a túlzott alkohol-, illetve gyógyszerfogyasztás romboló hatása ellen, és megakadályozza a különféle méreganyagok felszívódását. A gomba az immunrendszer megerősítésével a máj méregtelenítő munkáját segíti, elpusztítja a károsodott sejteket, serkenti az egészséges sejtek növekedését, fejlődését. Kiemelkedő szerepe van a májzsugor és a májrák megelőzésében.

A tüdőrák megelőzhető maitake-val!

A tüdőrák okozta halálozások száma hazánkban igen kimagasló a világ többi országához képest.

Maitake, bokrosgomba gyógygomba készítmények

A betegség korai stádiumában a túlélési esély akár 70%-ra is nőhetne, de még a speciális szűrővizsgálatok sem hoztak hatékony betegség-felismerési statisztikát. A megelőzés a leghatékonyabb eszköz a tüdőrák tekintetében, ezért a bokrosgomba kivonata az utóbbi években nagymértékben felértékelődött. A gyógygombában található összetett szénhidrátok, poliszacharidok extra módon erősítik az immunrendszert, védelmet nyújtanak a különböző gyulladásokkal szemben, elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, parazitákat. Felismerik a károsodást szenvedett sejteket, és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

A bokrosgomba kivonatáról klinikai kísérletekben azt is kimutatták, hogy még az előrehaladott tüdőrákban szenvedőknél is képes csökkenteni a tumor nagyságát, tömegét, és ezzel egyidejűleg javít a betegek általános állapotán, közérzetén, jelentős életminőség-javulást eredményezhetnek a hosszú távú túlélőknél is.

Mellrák elleni küzdelem a Maitake segítségével

A gyógygombák nemcsak a sugár- és kemoterápia káros mellékhatásait képesek csökkenteni, de az immunrendszer megerősítése mellett jelentős mellrák-ellenes hatást is kifejtenek.

A mellrák a nőket sújtó leggyakoribb daganattípus, ezért a megelőzésnél nagyon fontos a rizikófaktorok megismerése, mert ezek csökkentése nagyban hozzájárul a betegség elkerüléséhez, sőt a meglévő betegség leküzdéséhez is. Az egyik legnagyobb rizikófaktor a túlsúly, amely lényegesen megnöveli az emlődaganatok kialakulásának valószínűségét, a már megbetegedett nőknél pedig nagymértékben csökkenti a túlélési esélyeket és az áttétek képződését. A magas inzulinszint még cukorbetegség nélkül is elősegítheti a távoli áttétképződések kialakulását, csökkentheti az emlődaganatban szenvedők túlélési esélyeit.

Maitake, bokrosgomba gyógygomba készítmények

A maitake gombából több olyan bioaktív vegyületet is kivontak, amelyeknek fontos szerepe lehet a mellrák elleni küzdelemben. Poliszacharidjai a sejtek inzulintermelésének fokozásával és a vércukorszint csökkentésével megelőzhetik a magas inzulinszint kialakulását, miközben a gomba jelentős rosttartalmával gondoskodik az étvágycsökkentésről és a gyors emésztésről, zsírégetésről. Ezzel a túlsúly és a magas inzulinszint rizikójának kiküszöbölésében is segítséget nyújthat.

A gyógygomba úgynevezett D-frakciója képes csökkenteni a ráksejtek életképességét, lentinan tartalma pedig akár vissza is fordíthatja a rákos sejtek szaporodását, lelassítja és megállítja a tumorok növekedését.

A bokrosgomba kivonatának rendszeres fogyasztása segíti a fertőzések, vírusok leküzdését, a bélrendszer épségét, az emésztőrendszer megfelelő működését, és a mérgező anyagok természetes úton való eltávolítását a szervezetből. A betegségek megelőzésében és a gyógyulásban is fantasztikus hatással bír!  Minden korosztály számára biztonságos és mellékhatások nélküli immunrendszer-erősítő, tökéletes a napi szükséges vitamin-, ásványianyag- és nyomelem-mennyiség biztosítására.